Pate aarresaarella

Hei, minä olen Pate ja aion löytää aarteen. Aloitan kaivaukset naapurin Kurkipuistosta koirani Totin kanssa. Totti on hävittänyt yhden tassuistaan. Kun aarre on meidän, Totti saa koiramaailman hienoimman tekotassun.

Etsiminen on kovaa. Maa on kovaa, kivet ovat kovia ja janokin on tosi kova. Kokeilemme Pentti-enon lähettämää metallinpaljastinta, mallia Midnet terra xp 150c woof geo. Myös Pentti-eno etsii aarretta, ihmeellistä Kusanagi-miekkaa, tarujen tuulenkääntäjää ja onnentuojaa, joka on valmistettu maailman kestävimmästä metallista. Miekka on kadonnut. Missä se on nyt? Onko sinulla jotain salattavaa?

Pentti jäljittää Kusanagia Japanissa, aarresaarella ja kutsuu meidät apuun. Lennämme sinne. Huomaan, että meitä seurataan. Vilahtiko varjoissa ninja, teollisuusvakooja vai Kapteeni Hahab?

Ota 14 askelta pääkallopoukamasta itään, viisi askelta palmusta koilliseen, 30 totintassua lounaaseen ja olet perillä Rovaniemen Teatterissa, jossa saa ensi-iltansa seikkailukomedia Pate aarresaarella. Esitys pohjautuu Timo Parvelan samannimiseen kirjaan ja siinä on hyödynnetty Pate-kirjoista tuttua Pasi Pitkäsen kuvitusta.

TEKIJÄTIETOJA

Pohjautuu Timo Parvelan Pate-kirjoihin
Dramatisointi ja ohjaus Sami Rannila

Rooleissa Helka Periaho, Marko Syysmaa, Markku Lukka, Kylli Köngäs, Kirsi Kärnä, Kari Koivukangas, Outi Nevanlinna ja Markku Köngäs

Näet lisää tekijätietoja tästä

SUOSITUSIKÄRAJA

Suosittelemme esitystä yli 6-vuotiaille.

ESITYSPAIKKA

Lappia-talo, Rovaniemen Teatterin suuri näyttämö Tieva

ESITYKSEN KESTO

Esitys kestää noin tunnin ja 45 minuuttia väliaikoineen

DRAAMATYÖPAJA

Rovaniemen Teatterista on tilattavissa 3.-6. -luokkalaisille suunnattu draamatyöpaja Seikkailusankarin käsikirja. Kysy lisää yleisötyöntekijä Anne Niskalalta: anne.niskala (at) rovaniementeatteri.fi. 

TEATTERIRAVINTOLASTA

Aarresaaren suosikki 5 €
sisältää pullan (L), pillimehun, tikkarin ja pienen yllätyksen

LIPUT

peruslippu 25 € / eläkeläinen 22 € / opiskelija, lapsi, työtön 15 €

ma-pe päivänäytöksiin ryhmille 12 €

perhelippu viidelle 85 € / neljälle 70 € / kolmelle 55 € (enintään 2 aikuista) 

KUVIA

KATSO VIDEO

X