TAIDETESTAAJAT OVAT TERVETULLEITA NÄTTI-JUSSIN SEIKKAILUIHIN

Taidetestaajat-suurhanke käynnistyy tänä syksynä. Hanke on Suomen kulttuurirahaston rahoittama ja vie valtakunnan kaikki kasiluokkalaiset kahteen kulttuurikohteeseen. Toinen vierailu on omassa maakunnassa tai lähialueella ja toinen suuntautuu pääkaupunkiseudulle.

Kasiluokkalaiset voivat valita käyntikohteensa yhteensä 55 taidelaitoksen tai työryhmän joukosta. Rovaniemen Teatteri on yksi niistä ja saa syksyn 2017 aikana vieraakseen noin 500 lappilaista nuorta opettajineen. He käyvät Lappia-talossa katsomassa näytelmän Nätti-Jussi seikkailee, tutustuvat teatterityöhön kulissien takana ja valmistautuvat vierailuunsa tehtäväpaketin avulla.  

Taidetestaajat-hankkeen tarkoituksena on tarjota koululaisille ikimuistoinen taide-elämys, joka voi olla kimmoke elinikäiseen kulttuurin harrastamiseen. Taidetestaajat on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoa. Hanketta koordinoi Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto.

TUTUSTU NÄTTI-JUSSIN MAAILMAAN

Taidetestaajat pääsevät valmistautumaan teatterivierailuun tehtäväpaketilla, jonka voit ladata ja tulostaa itsellesi klikkaamalla tästä.

Testaajat voivat myös tutustua Nätti-Jussin maailmaan ja seurata teatterin tapahtumia somessa. Kuvia ja videoita löytyy Instagramista sekä Nätti-Jussin Facebook-sivulta. Klikkaa teatterin Instagramiin tästä ja Nätti-Jussin Facebook-sivulle tästä. 

TAIDETESTAAJIEN OPPAANA ON ANNE NISKALA

Taidetestaajien oppaana on Rovaniemen Teatterin yleisötyöntekijä Anne Niskala. Kurkkaa videolta ammattilaisen vinkit siitä, miten tehdä teatterissakäynti mahdollisimman mukavaksi. 

NÄTTI-JUSSI SEIKKAILEE VIDEOLLA

X