ROVANIEMEN TEATTERI PITÄÄ ARJEN LOITOLLA

Me Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatterissa haluamme kertoa tarinoita sekä tuottaa tunteita, ajatuksia ja kokemuksia. Tehtävämme on täytetty, kun meiltä lähtiessäsi olet nauranut vatsasi kipeäksi, itkenyt silmäsi punaisiksi ja saanut mukaasi oivalluksia.

Järjestämme Lapissa lähes 300 tapahtumaa vuosittain, osan kotitalossamme Alvar Aallon Lappia-talossa ja osan Lapin kuntiin ulottuvalla kiertueella. Monet näytelmistämme pohjautuvat arktiseen luovuuteen tai aiheeseen. Olemme ammattilaisia, omassa lajissamme EU:n pohjoisimpia ja palvelemme sinua 50 erikoisosaajaan voimin. Tarjoamme esitysten lisäksi tyyliä tilaisuuksiin, taitoja työelämään ja tekemistä aikuisille, lapsille ja nuorille.

Lippuja Rovaniemen Teatteriin saat Lappia-talon lippukaupasta, kaupungintalon Osviitasta ja verkkokaupasta www.netticket.fi/rovaniemen-teatteri.

TEATTERI KUULUU VALTIONOSUUSLAIN PIIRIIN

Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatteri saa valtiontukea toimintansa ylläpitämiseen. Rovaniemen Teatteri kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön valtionosuuslain piiriin, mikä tarkoittaa sitä, että teatterille myönnetään valtionosuutta siten kuin opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetussa laissa sekä teatteri- ja orkesterilaissa säädetään. Lisäksi teatteri saa opetusministeriön vuosittain päättämää harkinnanvaraista valtionavustusta alueteatteritoiminnan toteuttamiseen.

VEIKKAUKSEN TUELLA

Veikkausvoittovarat tuovat lisää iloa suomalaisille ympäri maata. Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatteri on yksi esimerkki yli 3000 eri liikunnan, kulttuurin, tieteen ja nuorisotyön kohteesta, joita tuetaan vuosittain Veikkauksen tuotolla.

X