Me Rosvolat

Kymmenvuotiaalla Vilja Vainistolla on edessään tylsääkin tylsempi kesä – kunnes lomaretkellä perheen auton eteen kurvaa pääkallolippuinen rosvoauto. Hurja Rosvoloiden perhe ryövää Vainistojen irtokarkit ja tavarat, ja siinä sivussa mukaan tarttuu puolivahingossa myös Vilja.

Molemminpuolisten epäluulojen hälvettyä Vilja haistaa edessään elämänsä seikkailun, ja maantierosvot saavat huomata nokkelan tytön olevan kaapatuksi henkilöksi varsin hyödyllinen. Luvassa on vauhtia ja vaaratilanteita, kun Vilja ja hulvaton rosvojoukko karauttavat kohti uusia ryöstöjä ja Suomen Maantierosvojen Virallisia Kesäjuhlia. Vaan mitä tapahtuu, kun kesäjuhlille ilmestyy yllättäen joukkiolle tuttu VeMa – siis pahamaineinen Veronmaksaja? 

Me Rosvolat perustuu Siri Kolun supersuosittuun ja Finlandia Junior -palkittuun lastenromaaniin. Elokuvaksikin versioidun tarinan vauhdikkaat juonenkäänteet ja iloinen anarkia pitävät niin nuoremmat kuin vanhemmat katsojat otteessaan. Kutkuttavan jännittävä lastennäytelmä valmistuu Selja Ahavan dramatisoimana ja Kimmo Virtasen ohjaamana Rovaniemen Teatterin suurelle Tieva-näyttämölle loppukeväästä 2020.

TYÖRYHMÄ

Alkuperäisteos: Siri Kolu
Dramatisointi: Selja Ahava
Ohjaaja: Kimmo Virtanen
Lavastus- ja pukusuunnittelu: Alisha Davidow
Naamiointi: Kaisa Mylläri
Valosuunnittelu: Kari Penttinen
Äänisuunnittelu: Miksa Koponen

Rooleissa: Siiri Partanen, Markku Lukka, Outi Nevanlinna, Paula Miettinen, Vesa-Matti Komonen, Marko Syysmaa, Kari Koivukangas, Kylli Köngäs

ESITYSPAIKKA

Lappia talo, suuri Tieva-näyttämö.

LIPUT

Peruslippu 26 € / eläkeläinen 23 € / työtön, opiskelija ja lapsi 16 €.

Perheliput kolmelle 55 €, neljälle 70 €, viidelle 85 € (max 2 aikuista)

Arkena päivänäytöksiin koululaisryhmät 13 €/hlö.

LIPPUKAMPANJAT

  • S-ETUNÄYTÖS pe 8.5. klo 18S-etukortilla perhelipuista -10 €
  • OPISKELIJOIDEN ERITYISTARJOUS: Arkipäivien esityksiin opiskelijakortilla 10 eurolla. Lippuja saa tuntia ennen esityksen alkua Lappia-talon lippukaupasta.

 

X