HINNASTO

LIPPUJEN HINNAT

Hintaryhmät: peruslippu / eläkeläinen / opiskelija, työtön, lapsi / yli 20 hengen ryhmä

Naulakkopalvelumaksu 2 €.

Tutustu Lappia-talon tilakarttoihin TÄSTÄ.

LIPPUHINNAT KIERTUEELLA

*Jäsenkuntia ovat Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, (Rovaniemi), Salla, Savukoski, Sodankylä, Ylitornio.

ARVOSETELEILLÄ ESITYKSIIN

Henkilökohtaisiin lippuostoksiin maksuvälineenä käyvät ePassi, Smartum-kulttuurisaldokortti, Ticket Mind&Body -kulttuurietukortti sekä Tyky-KuntoseteliPlus, Tyky online -älyseteli, Smartum-kulttuuriseteli ja Virike-seteli.

EDUT RYHMILLE

LINJA-AUTOLLA SAAPUVAT RYHMÄT

Lapista teatteriin matkaavat ryhmät voivat hakea kuljetustukea. Tuki on vähintään 20 hengen ryhmälle 0,50 € kilometriltä meno-paluu -matkasta Lapin alueella. Kysy lisää lippukaupasta.

KAUSIKORTTI

Rovaniemen Teatterin syksyn 2019 kausikorttiin sisältyy kolme pääsylippua. Kausikortti käy teatterin omiin tuotantoihin, joita syyskaudella ovat Cabaret, Fundamentalisti, Korjaamo, Kuin ensimmäistä päivää, Pikku prinssi ja Toiverunoklubi. Kausikortilla voi hankkia lipun Cabaret’n esityksiin vain kerran. Kausikortti on henkilökohtainen ja voimassa syksyn 2019 loppuun asti. Kausikortteja voi ostaa teatterin lippukaupasta Lappia-talolta hintaan 85 euroa.

LAHJAKORTTI TEATTERIIN

Rovaniemen Teatterin lipunmyynnissä saat käärittyä kokemuksia pakettiin! Lahjoita läheisellesi unohtumaton teatterielämys, ja hanki hänelle lahjakortti vaikkapa Cabaret'n tai Korjaamon esitykseenTeatterilahjakortti on ekologinen tapa muistaa esimerkiksi ystävää tai perheenjäsentä, sillä se ei kasvata hiilijalanjälkeä. Voit ostaa lahjakortteja teatterin lippukaupalta Lappia-talolta tai NetTicket.fi-verkkokaupasta.

MOBIILILIPPU

Kun valitset lipun toimitustavaksi mobiililipun, saat tekstiviestillä linkin, jolla pääset mobiililippuun. Lippua ei tarvitse tulostaa vaan riittää, että avaat pääsylipun mobiililaitteella ja näytät sitä vahtimestarille mennessäsi teatterisaliin.

TILAVUOKRAUKSET JA KOULUTUKSET

Pyydä tarjous Rovaniemen Teatterin myyntipäälliköltä: maria.manty@rovaniementeatteri.fi.

TYÖPAJAT JA TUTUSTUMISKIERROKSET

Kysy lisää ja tee varaus yleisötyöntekijältä: anne.niskanen@rovaniementeatteri.fi.

 

Lippuhinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

X