HINNASTO

LIPPUJEN HINNAT

Hintaryhmät: peruslippu / eläkeläinen / opiskelija, työtön, lapsi * / yli 20 hengen ryhmä

* lasten hinta on voimassa peruskoululaisille
** katsomon keskipaikat +2 € 
*** arkipäivän esitykset 8 €, viikonloppuisin 10 € 

Naulakkopalvelumaksu 2 €/hlö, lastenesityksissä 2 €/aikuinen. 
Ei koske päiväkoti- ja koululaisryhmiä. 

Lippuhinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

Tutustu Lappia-talon tilakarttoihin TÄSTÄ.

OPISKELIJAT ARKI-ILLAN ESITYKSIIN KYMPILLÄ!

Tarjoamme opiskelijoille liput kymmenellä eurolla teatterin omien tuotantojen esityksiin arkipäivisin. Lippuja voi ostaa tunnin ajan ennen esityksen alkua Lappia-talon lippukaupasta opiskelijakorttia tai Sporttipassia vilauttamalla.

Huom. Etu ei koske vierailuesityksiä. Lippuja ei voi myöskään varata etukäteen eikä hintaan voi yhdistää muita alennuksia tai etuja. 

LIPPUHINNAT KIERTUEELLA

*Jäsenkuntia ovat Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, (Rovaniemi), Salla, Savukoski, Sodankylä, Ylitornio.

ARVOSETELEILLÄ ESITYKSIIN

Henkilökohtaisiin lippuostoksiin maksuvälineenä lippukaupassa ja Osviitassa käyvät ePassi, Smartum-kulttuurisaldokortti, Eazybreak, Ticket Mind&Body -kulttuurietukortti sekä Tyky-KuntoseteliPlus, Tyky online -älyseteli, Smartum-kulttuuriseteli ja Virike-seteli. 

Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät ePassi, Smartum Online ja Eazybreak.

EDUT RYHMILLE

LINJA-AUTOLLA SAAPUVAT RYHMÄT

Lapista teatteriin matkaavat ryhmät voivat hakea kuljetustukea. Tuki on vähintään 20 hengen ryhmälle 0,50 € kilometriltä meno-paluu -matkasta Lapin alueella. Kysy lisää lippukaupasta.

KAUSIKORTTI

Kausikortit käyvät teatterin omiin tuotantoihin, joita syys- ja kevätkaudella ovat Cabaret, Hovinpohja, Korjaamo, Kuin ensimmäistä päivää, Me Rosvolat, Neljäntienristeys, Pikku prinssi ja Toiverunoklubi. Kausikortti on henkilökohtainen ja sitä voi ostaa teatterin lippukaupasta Lappia-talolta. 

Kevään 2020 kausikorttiin sisältyy kolme esitystä, joista yksi on Cabaret ja se on voimassa toukokuun loppuun asti. Hinta on 85 €.
Vuoden 2020 kausikorttiin sisältyy neljä esitystä, joista kaksi musikaaliin ja se on voimassa joulukuun 2020 loppuun asti. Hinta on 120 €. 

LAHJAKORTTI TEATTERIIN

Rovaniemen Teatterin lipunmyynnissä saat käärittyä kokemuksia pakettiin! Teatterilahjakortti on ekologinen ja elämyksellinen tapa muistaa esimerkiksi ystävää tai perheenjäsentä. Voit ostaa lahjakortteja haluamallasi summalla teatterin lippukaupalta Lappia-talolta sekä NetTicket.fi-verkkokaupasta. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa ostopisteissä, myös verkkokaupassa. 

MOBIILILIPPU

Kun valitset lipun toimitustavaksi mobiililipun, saat tekstiviestillä linkin, jolla pääset mobiililippuun. Lippua ei tarvitse tulostaa vaan riittää, että avaat pääsylipun mobiililaitteella ja näytät sitä vahtimestarille mennessäsi teatterisaliin.

X