KAIKUKORTTI

Rovaniemen Teatteri on mukana Rovaniemen Kaikukortti-toiminnassa. Kumppanuussitoumuksen tarkoituksena ja tavoitteena on edistää taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja ja osallistua kulttuurielämään ja sitä kautta tukea kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistämistyössä sekä varmistaa valtakunnallisesti yhdenmukainen ja toimiva Kaikukortti-toiminta Rovaniemellä. 

Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi Rovaniemen Teatterin omiin esityksiin (Lempi, Miika ja meijän tähet, Pikku saituri, Ulvova mylläri ja Varasto). Voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa. Kaikukortti ei käy vierailuesityksiin, ellei siitä ole erikseen ilmoitettu. 

Kaikukortti-lippuja myönnetään per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput nopeasti. Lippuja saa teatterin myyntipalvelusta ja Osviitasta. Ilmoitathan varauksen yhteydessä Kaiku-korttisi numeron ja lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyystodistuksesi. Huom. Kaikukortti ei käy Netticket.fi-verkkokaupassa.

Rovaniemen Teatterin myyntipalvelun puhelin palvelee ma klo 10–15, ti–pe klo 10–17 ja la 11–13. Puhelinnumero 0400 282 484.

Lappia-talon lippukauppa on avoinna  ti–pe klo 13–17 ja la klo 11–13.

Osviitta kauppakeskus Rinteenkulmassa palvelee ma–to klo 9–16.30 ja pe klo 9–15.30.

Lisätietoa Rovaniemen Kaikukortti-toiminnasta löydät täältä

X