OSTA LIPUT

KUN HALUAT VARATA LIPUT

VARAUSTEN LUNASTUS

Voit lunastaa varaukset Lappia-talon lippukaupalla, Osviitassa Kauppakeskus Revontulessa ja Netticketin myyntipisteissä, mitkä löydät täältä

Lippuvarausten lunastuspäivä teatterin omiin esityksiin on viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä. Vierailunäytösten liput on lunastettava kahden viikon sisällä varauksesta.

Ryhmävaraukset:

PERUUTETUT ESITYKSET

Esityksiä peruutetaan vain todella painavista syistä ja ne ovat harmillisia tapauksia kaikille. Peruutettujen esitysten liput on vaihdettava toiseen esitykseen tai lahjakorttiin tai lunastettava takaisin kahden viikon sisällä peruutuksesta. Esityksen peruuntuessa teatteri korvaa lipun hinnan, mutta muita asiakkaille aiheutuvia kuluja ja verkkokaupan toimitusmaksuja emme korvaa.

VERKKOKAUPAN TOIMITUSMAKSUT

Liput ovat samanhintaiset riippumatta siitä, ostaako ne Netticketin verkkokaupasta, Lappia-talon lippukaupasta vai Osviitasta. 

Verkkokaupasta ja Osviitasta ostettujen lippujen hintaan sisältyy verkkokaupan toimittajan, Netticketin, toimitusmaksu. Alle 10 euron lipussa toimitusmaksun osuus on 1,50 €, 10–29,99 euron lipussa 2 € ja 30–59,99 euron lipussa 2,50 €.

TIETOSUOJASELOSTE

Löydät Rovaniemen Teatterin asiakasrekisterin tietosuojaselosteen klikkaamalla tästä. 

X