Rovaniemen Teatteri järjestää paneelikeskusteluja Kuin ensimmäistä päivää -esityksen teemoista

Ensimmäinen paneelikeskustelu on tiistaina 26. marraskuuta klo 12 – 12.45 teemasta Arvokas vanhuus. Panelisteina paikalla ovat eläkkeellä oleva lääkäri Pekka Raudaskoski, palvelualuepäällikkö Mirja Kangas ja taiteellinen johtaja Miika Muranen.

Pekka Raudaskoski on sisätautien erikoislääkäri, joka on toiminut lääkärinä, kuntoutusylilääkärinä ja ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijana Lapissa vuosikymmeniä. 91-vuotiaalla Raudaskoskella on paitsi ammatillista myös iän tuomaa kokemusta teemasta.

Mirja Kangas on yhteiskuntatieteiden maisteri, Rovaniemen sosiaalipalvelukeskuksen palvelualuepäällikkö ja sosiaalihuollon asiantuntija, jolla on ikääntyviä läheisiä.

Kolmas panelisti on Kuin ensimmäistä päivää-esityksen ohjaaja, Rovaniemen Teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen.

Toisen paneelikeskustelun teemana keskiviikkona 4.12. klo 18-18:45 on työssäjaksaminen. Tuolloin teoksen ohjaajan kanssa keskustelemassa ovat yrittäjä Seija Koskela, työpsykologi Anna-Kaisa Jarkko sekä tutkija Pälvi Rantala.

Paneelikeskustelut järjestetään teatterin lämpiössä toisen kerroksen ravintolatilassa. Tilaisuusdet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tilaisuuden jälkeen isossa salissa on Kuin ensimmäistä päivää-näytelmän esitykset. Esityksiin voi ostaa lippuja teatterin lippukaupasta puh. 0400 282 484, teatteri@rovaniementeatteri.fi

 

X