Rovaniemen Teatteri on mukana valtakunnallisessa Satupäivässä 18.10

Valtakunnallista Satupäivää vietetään maanantaina 18. lokakuuta 2021. Tämän vuoden Satupäivän teemana on tarinoita ja taidetta. Rovaniemen Teatteri kannustaa kaikkia lappilaisia, päiväkotilaisia, alakoululaisia sekä vanhempia ja heidän lapsiaan satujen ja taiteen äärelle!

Sadut ovat ihmiskunnan alkuainetta. Niillä on merkittävä vaikutus lasten kehitykseen. Sadut opettavat tunnetaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Tarinoilla on myös rauhoittava sekä rohkaiseva vaikutus.

Rovaniemen Teatteri tarjoaa kaikille sadunnälkäisille tarinan Liemikilpikonna Maurin ja punameritähti Angervon ystävyydestä. Tarinan on kirjoittanut teatterin yleisötyöntekijä & teatteri-ilmaisun ohjaaja Henna Linné. Tarina on myös osa vuoden 2021-22 moniaistillista reissuteatterikonseptia, jossa katsojille lahjoitetaan sadun pohjalta työstetyt lasten taideteokset.

Kuuntele Satupäivän tarina tästä
Lue Satupäivän tarina tästä

Osallistuessanne satupäivään voitte ottaa luku- / kuunteluhetkestä valokuvan ja ladata sen sosiaaliseen mediaan. Muistattehan tägätä myös meidät kuvaan mukaan @rovaniementeatteri ja #rovaniementeatteri #satupäivä.

Jos haluatte olla mukana taideteoksillanne ilostuttamassa reissuteatterin katsojia, täältä löytyy ohjeet mukaan pääsemiseksi. Taidehetkeä varten tarvitsette paperia ja kyniä tai maalausvälineet.

Antoisia tarina- ja taidehetkiä!

X