Turvallisesti teatterissa

Esitystoiminta jatkuu ennallaan - katsomoon pääsee nyt koronapassilla

Rovaniemen Teatteri jatkaa esitystoimintaa normaalisti ottamalla koronapassin käyttöön yli 20 hengen yleisötilaisuuksien rajoitusten vaihtoehtona 30.11.2021 alkaen. Näin mahdollistetaan esitystoiminnan jatkuminen. Esitykseen pääsee kaikki, joilla on voimassa oleva koronapassi sekä kaikki alle 16-vuotiaat, joita Rovaniemen kaupungin häiriötilanteen johtoryhmän päätös ei koske.

Ovet siis pysyvät auki ja esitystoiminta käynnissä! Voit tulla esityksiin turvallisin mielin. Lataathan koronapassin valmiiksi ennen meillä vierailua. Passia edellytetään kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta katsojilta. Varauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi. 

Toimi näin: 

Yleistä tietoa koronapassista 

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Teatteri lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta. 

Lisätietoja varten suosittelemme tutustumaan Kanta-palvelun Usein kysyttyä koronapassista -koontiin. 

Ei koronapassia?

Mikäli sinulla ei ole koronapassia vielä voimassa, voit vaihtaa liput myöhempiin esityksiin lähettämällä sähköpostia myyntipalveluumme asian osalta osoitteeseen teatteri@rovaniementeatteri.fi

Kipeänä on jäätävä kotiin, liput joustavat    

Sairastapauksissa vaihdamme liput kuluitta myöhempään näytökseen. Mikäli sinulla on näytöspäivänä flunssaoireita tai olet altistunut koronavirukselle, ole yhteydessä teatterin myyntipalveluun ennen esityksen alkua teatteri@rovaniementeatteri.fi    

Kasvomaskit  

Teatterin henkilökunta käyttää visiirejä tai kasvomaskeja. Kiitos, kun sinäkin teet niin. Noudatathan myös hyvää yskimishygieniaa, eli suojaat aina muut pärskeiltä.    

Tarvitsemme ajantasaiset yhteystietosi 

Kun varaat tai ostat teatterilippuja, tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Näin teatterin poikkeusviestintä tavoittaa sinut tarvittaessa. 

Henkilökunta ohjeistaa teatterilla 

Koska rajoitukset ja vierailukäytännöt saattavat muuttua kauden aikana, noudata henkilökunnan ohjeistusta katsomoiden täytöstä.  

Suosimme korttimaksua    

Teatterilippuja ja lahjakortteja voi ostaa verkkokaupasta milloin tahansa ja väliaikatarjoilut kannattaa tilata etukäteen. Suosimme korttimaksua kaikilla asiakaspalvelupisteillä.      

Käsien ja pintojen puhtaus 

Olemme tehostaneet pintojen siivousta ja desinfiointia. Huolehdithan myös omalta osaltasi käsien pesemisestä. Yleisötiloissa on tarjolla käsidesiä. 

Teatteriin voi tulla aina luottavaisin mielin  

Katsojiemme ja henkilökuntamme turvallisuus ovat meille tärkeitä ja turvallisuuteen kiinnitetään erityisen paljon huomiota. Varmistaaksemme kaikille turvallisen teatterinautinnon, päivitämme turvallisuuskäytäntöjämme viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja koulutettu henkilökuntamme pitää teistä hyvää huolta.

Tartuntoja voimme ehkäistä tulemalla teatterin vain terveenä, huolehtimalla käsihygieniasta ja pitämällä riittävät turvavälit kanssakatsojiin.

Päivitetty 30.11.2021

 
X