Turvallisesti teatterissa

ROVANIEMEN TEATTERIN ESITYSTOIMINTA ON KESKEYTETTY 22.2.2022 SAAKKA

Lapin aluehallintoviraston uusimman päätöksen mukaisesti Rovaniemen Teatterin esitystoiminta on keskeytetty 22.2.2022 saakka. Teatterissa jatketaan harjoitustoimintaa erityisjärjestelyin pitäen yllä olemassa olevia kevään esityksiä sekä harjoitellen tulevan syksyn uusia tuotantoja.

Esitystoiminnan keskeytys perustuu Valtioneuvoston asetukseen rajoittaa koronapassin käyttöä 31.1.2022 saakka sekä Lapin aluehallintoviraston päätökseen kokoontumis- ja muista rajoituksista 13.1.2022. 

Lapin aluehallintoviraston 13.1. tekemä päätös jatkaa rajoituksia luettavissa täällä
Valtioneuvoston 11.1. tekemä muutos asetukseen koronapassin käytön rajoittamisesta luettavissa täällä

Lipun ostaneisiin ja varanneisiin on oltu yhteydessä. Lipun voi vaihtaa toiseen esitykseen tai lahjakorttiin. Voit vaihtaa lippusi toiseen esitykseen tai lahjakorttiin. Otathan yhteyttä myyntipalveluun teatteri@rovaniementeatteri.fi. Myyntipalvelussamme tulee olemaan ruuhkaa, joten pyydämme kärsivällisyyttä. 

Poikkeukselliset aukioloajat

Lappia-talon lipunmyynti ja teatterikauppa palvelevat toistaiseksi poikkeusaukioloin ma-pe klo 11-15. 

Tarvitsemme ajantasaiset yhteystietosi 

Kun varaat tai ostat teatterilippuja, tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Näin teatterin poikkeusviestintä tavoittaa sinut tarvittaessa. 

Henkilökunta ohjeistaa teatterilla 

Koska rajoitukset ja vierailukäytännöt saattavat muuttua kauden aikana, noudata henkilökunnan ohjeistusta katsomoiden täytöstä.    

Käsien ja pintojen puhtaus 

Olemme tehostaneet pintojen siivousta ja desinfiointia. Huolehdithan myös omalta osaltasi käsien pesemisestä. Yleisötiloissa on tarjolla käsidesiä. 

Teatteriin voi tulla aina luottavaisin mielin  

Katsojiemme ja henkilökuntamme turvallisuus ovat meille tärkeitä ja turvallisuuteen kiinnitetään erityisen paljon huomiota. Varmistaaksemme kaikille turvallisen teatterinautinnon, päivitämme turvallisuuskäytäntöjämme viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja koulutettu henkilökuntamme pitää teistä hyvää huolta.

Tartuntoja voimme ehkäistä tulemalla teatterin vain terveenä, huolehtimalla käsihygieniasta ja pitämällä riittävät turvavälit kanssakatsojiin yleisissä tiloissa liikkuessa.

Kirjallinen suunnitelma toimenpiteistä tartuntariskin ehkäisemiseksi nähtävillä lippukaupalla

Tartuntatautilain 58 h §:n mukainen suunnitelma on nähtävillä lippukaupallamme. Järjestämme tilojemme käytön siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Rajoitamme henkilömäärän kymmeneen henkilöön lippu- ja teatterikaupalla muulloin kuin yleisötilaisuuksissa ja julkisissa kokouksissa

Lippu- ja teatterikaupalla voi asioida kerrallaan maksimissaan kymmenen henkilöä. Oleskelu on mahdollista väljästi kun lippukaupalla on maksimissaan 10 asiakasta kerrallaan. Lippu- ja teatterikaupan sekä aulan järjestelyissä huomioidaan henkilömäärän rajoitusten lisäksi turvallinen asiointi tarjoamalla käsienpesupaikat, käsidesit, riittävä väljyys, ohjeistus ehkäisevistä toimenpiteistä infonäytöillä sekä tehostetulla tilojen ja pintojen puhdistamisella.

Päivitetty 12.1.2022.

X