TAVALLISTA ENEMMÄN IRTI TYÖPÄIVÄSTÄ

Pidä arki loitolla Rovaniemen Teatterin koulutuksella, jonka voit tilata porukallesi mittatilauksella suunniteltuna tavoitteitanne vastaavaksi. Pääset teatteriympäristössä irti työpaikan rutiineista ja rooleista ja saat työkalupakkiisi uutta sisältöä. Koulutuksen kesto on 1 t 30 min. 

VAKUUTA JA VALLOITA -ESIINTYMISVALMENNUS 

Tuhti paketti hauskaa tekemistä ja tehokasta ryhmävalmennusta, johon heittäydytään rennosti jokaisen omaa etenemistä kuunnellen. Esiintymiskoulutus tarjoaa rohkeutta, läsnäoloa ja rentoutta esiintymistilanteisiin ja asiakaspalveluun. Koulutuksesta saat myös keinoja esiintymisjännityksen purkamiseen, äänenkäyttöön ja keholliseen ilmaisuun. Jokainen on tähti tässä koulutuksessa! Kysy myös koulutusta digitaalisena.

TYÖHYVINVOINNIN JA -VIREEN HUOLTAMO

Pidä lystiä ja tuuletu helpoin teatterikeinoin! Koulutus sisältää tiimityön sparrausta, ilmapiirin huoltoa, yhteishengen nostatusta ja luovuuden tankkausta. Huoltamo tarjoaa vuosihuollon työporukan yhteistyön ja vuorovaikutuksen keinoihin. Koulutus tuo esiin yhteisön jäsenten parhaat puolet. Löydät myös aktiivista rentoutta. Tämän tankkauspisteen jälkeen yhteiset ajokilometrit lisääntyvät takuuvarmasti! Kysy myös koulutusta digitaalisena.

DIGIVUOROVAIKUTUKSEN ABC - SUJUVUUTTA TYÖYHTEISÖVIESTINTÄÄN (etäkoulutus Microsoft Teams-alustalla)

Digivuorovaikutuksen ABC antaa toimivia vinkkejä tehokkaaseen ja positiiviseen etäviestintään- ja vuorovaikutukseen. Koulutuksessa pohditaan, kuinka luoda hyvä ilmapiiri, miten parantaa yhteisön toimintaa digivuorovaikutuksen keinoin ja kuinka lisätä osallistujien motivaatiota. Tämä koulutus antaa takuuvarmoja vinkkejä seuraavaan etäpalaveriin – muistathan laittaa mikrofoninkin päälle!

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii yleisötyöntekijä Henna Linné, jolla on vankka kokemus teatterin lisäksi terveyden- ja hyvinvoinnin alalta. Hän on valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi, fysioterapeutiksi ja personal traineriksi. Lisäksi Hennalla on lukuisia muita liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia. Hennan tausta näkyy hänen työtavoissa, missä ihminen nähdään psykofyysisenä kokonaisuutena.

"Teatteri ei arvota ihmisiä, on kaikille avointa, lisää yhteisöllisyyttä ja parantaa ihmisten välistä vuorovaikutusta. Se on vahva elementti niin psyykkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin lisäämisessä. Terveydelliset vaikutukset ovat lukuisat." 

X